Akut flygbladsutdelning pga hot mot partiet

Piratpartiet blev i tisdags attackerade av filmindustrin. De har skickat ett hotbrev med krav på att vi ska sluta tillhandahålla internet till The Pirate Bay. I annat fall hotas partiets styrelseledamöter av fängelse och potentiella miljonskadestånd.

Två av de personer som utsatts för dessa hot är Norrköpingsbor.

Att filmindustrin på det här sättet hotar företrädare för ett politiskt parti, är fullständigt hårresande. Särskilt med tanke på att The Pirate Bay är en helt laglig hemsida och att en internetleverantör hursomhelst aldrig kan hållas ansvarig för vad kunderna gör på nätet.

Vi måste säga ifrån! Det är inte ok att bli hotad med fängelse för sitt politiska engagemang.

Därför kommer vi att ordna en akut utdelning av flygblad i Norrköping nu på lördag kl. 13:00. Vi samlas vid biblioteket.

Om du inte haft möjlighet att vara aktiv i partiet på senaste tiden, så ta chansen och dyk upp nu på lördag. Någonstans måste vi dra gränsen för vad som får ske i Sverige.

Med vänliga hälsningar,
Torbjörn Wester
Ordförande Piratpartiet Norrköping
072-325 56 78

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>