Full fart i Norrköping

I maj har vi haft både styrelsemöte med piratfika och dessutom “piratpizza” i fredags. Det är roligt att vi har många nya aktiva medlemmar. Att käka pizza ihop måste vi göra om.

På styrelsemötet som hölls tidigare i maj var vi åtta Norrköpingspirater närvarande och då hade ändå en del av de aktiva förhinder. Vi är på väg att få upp verksamhetsnivån rejält.

På mötet beslutade vi bland annat att lämna in ett medborgarförslag till kommunen, att vi ska skicka representanter till partiets medieträningshelg och kursledarkurs samt att närvara på den stora loppmarknaden på Gamla torget den 1 juni. (Protokollet från mötet finns här.)

På loppmarknaden kommer vi att dela ut flygblad, gratis böcker och profilmaterial. Förhoppningsvis kommer vi även att bjuda på saft och muffins. Vill du hjälpa till ett tag vid bordet? Tveka inte att kontakta mig! Det finns även ett facebookevenemang för händelsen.

Vi har mycket arbete inför valet 2014, och det kommer att vara superkul!

Med vänliga hälsningar,
Torbjörn Wester
Ordförande Piratpartiet Norrköping

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>