Piratpartiet Norrköping 2015

Hej ! Nu har Piratpartiet Norrköping haft årsmöte och fått en ny styrelse som kommer jobba aktivt under det här året för att få nya medlemmar.  Vill du vara med på pirat fika eller dela ut flygblad kontakta mig för att få mer information om vart vi träffas etc. Vi kommer ha ett styrelse möte den 11/3 där vi kommer prata om punkterna som ni kan se längst ner på inlägget och alla är självklart välkomna att komma på mötet. Vi kommer lägga upp alla event på våran Facebook grupp, se till att bli medlem där om du vill veta det senaste som händer. (  https://www.facebook.com/groups/PPnorrkoping/ ) Jag som skriver det här inlägget heter Rebecka Mc Neill och är den nya ordförande för Piratpartiet Norrköping och har suttit i flera tal föreningar inom partiet och är väldigt aktiv inom Ung Pirat. Mina huvud mål kommer vara att få flera medlemmar som gillar vår politik att bli aktiva och att utveckla våran lokal politik tillsammans med alla medlemmar.

Dagordning

1. Mötets öppnande
2. Fastställande av röstlängd.
3. Mötesfunktionärer
4. Fastställande av dagordning
5.Vad vi ska göra i framtiden
6. Kommande aktiviter
7. Övriga frågor
8. Mötet avslutas
Mvh
Rebecka Mc Neill
E-post: rebecka.mc.neill@piratpartiet.se
Telefon: 076 927 80 13

 

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>