Piratpartiet Norrköping – Vad händer?

I tisdags hade Piratpartiet Norrköping styrelsemöte.

På bilden kan du se ledamoten Jonas Sederström kontrollera protokollet efter mötet. Om du vill göra samma sak, så återfinns det bland våra dokument.

Det märks att Piratpartiet Norrköping är uppe på banan på allvar nu. Jag är övertygad om att vi kommer kunna gå till val på ett komplett kommunpolitiskt program 2014.

Några av de saker vi beslutade på mötet var att:

  • Ha viss närvaro vid kommunfullmäktiges sammanträde 28 januari. (Facebookevent)
  • Hålla debattövningar tisdag 5 februari.
  • Dricka piratöl torsdag 7 februari.
  • Medlemsmötet för Piratpartiet Norrköping skall hållas lördag 16 mars.
  • Utse Plux Stahre till ansvarig för vår närvaro på det stora Norrköpingslanet 2-5 april.

De här händelserna finns nu i vårt kalendarium. Du är hjärtligt välkommen att delta!

Debattövningarna som kommer hållas i samband med piratfikat den 5 februari kommer att basera sig på verkliga motioner som debatterats i kommunfullmäktige i Norrköping. Håll utkik här på bloggen efter mer information när det närmar sig!

Jag vill även rikta särskild uppmärksamhet på att det kommer att hållas ett stort LAN i Norrköping under påsklovet 2-5 april. Pirater från hela landet är hjärtligt välkomna! Vi har utsett Plux Stahre till lokalt ansvarig för partiets närvaro på LANET. Vi kommer att hyra en stor utställningsplats på 3 x 4 meter. Om du är nyfiken, tveka inte att kontakta Plux. Kontaktuppgifter finns här.

Med vänliga hälsningar,
Torbjörn Wester
Ordförande PP Norrköping

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>