Biljard och styrelsemöte

För två veckor sedan var det Piratöl på Snap Inn Bar och vi passade på tillfället att testa biljardborden. Som en underdrift kan vi säga att det märktes “stor skillnad” mellan pirater med biljardvana och pirater utan biljardvana. De förstnämnda hann med sisådär 3-4 partier, de sistnämnda var tvungna att avsluta partiet med sudden death.

På bilden koncentrerar sig Fredrik Lindgren på bollen. Jonas Sederström tog fotot.

Vid det obligatoriska pizzaätandet blev det också en hel del politiska diskussioner, framför allt om en bostadspolitik för Norrköping. Frågan om att bygga ett höghus i Strömparken diskuterades, liksom svårigheten att få bygga högre hus än sex våningar i kommunen. Har du åsikter om bostadssituationen i Norrköping, så hör av dig till styrelsen.

För en vecka sedan hade styrelsen möte. Protokollet återfinns här. Bland annat antog vi en verksamhetsberättelse för 2012. Vi beslutade även att införskaffa kampanjmaterial och att nästa biljardtillfälle ska bli den 14 mars. Kom gärna!

Ett uppdaterat kalendarium finns här.

OBS! Som du kan se i kalendariet planerar vi att ha en akut utdelning av flygblad nu i helgen! Det är en reaktion på att Piratpartiet har hotats av filmindustrin med rättsliga åtgärder för att vi tillhandahåller internettillgång till The Pirate Bay. Mer information kommer.

Det kommer även snart att komma en kallelse per e-post till alla föreningsmedlemmar, till medlemsmötet 16 mars. Är du inte medlem i lokalföreningen ännu? Kontakta någon i styrelsen så hjälper vi dig! Jag vill även tipsa om att ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om verksamheten i Norrköping är att gå med i vår lokala Facebookgrupp.

Med vänliga hälsningar,
Torbjörn Wester
Ordförande Piratpartiet Norrköping

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>