Fyra enkla sätt att hjälpa till på!

Piratpartiet i Norrköping har drivit en intensiv valrörelse inför kommunvalet 14 september, och lyckats få genomslag i media.

Vi har fått uppmärksamhet kring vårt kommunpolitiska program, lanserat den lokala visselblåsarsajten Norrköpingleaks, protesterat mot det nazistiska Svenskarnas parti med en kyssprotest och imorgon kommer vi att iscensätta ett graffitikonstverk i centrala Norrköping. Kom gärna och kolla imorgon!

Vi har även satsat hårt på marknadsföring. Nu i helgen kommer 10.000 exemplar av vårt lokala flygblad att delas ut till boende i Norrköpings city. Nästa helg kommer vi att ha radioreklam i East FM och Rix FM. Vi kommer även att satsa en del på nätreklam, både på nt.se och på Facebook.

Vi har också satsat på en förenklad distribution av våra valsedlar. För att få ut valsedlarna till alla vallokaler i kommunen har vi anlitat en budfirma, eftersom vi inte får dem automatiskt utdelade. Det kommer att avsevärt förenkla och förbättra distributionen av valsedlarna.

Nu inför slutspurten är det fyra sätt som du kan hjälpa till på. Jag vill vädja till så många som möjligt att göra en insats för Piratpartiet i Norrköping. Det är nu det gäller!

Gå och rösta, och uppmana vänner och familj att göra samma sak. Om varje medlem i Piratpartiet får ett par personer att rösta på Piratpartiet i kommunvalet, så kommer vi lätt in i kommunfullmäktige. Kan dina vänner eller familjemedlemmar tänka sig att rösta pirat i kommunvalet, även om de röstar på något annat parti i riksdagsvalet? Vi vill ha ökad öppenhet i kommunen, och fri kollektivtrafik. Vem kan säga nej till det? Värva röster!

Kolla att det finns valsedlar i din vallokal. Oavsett var eller när du röstar, kolla att Piratpartiets valsedlar för riksdag, landsting och kommun finns i vallokalen. Ibland händer det tyvärr att väljare kastar ett visst partis valsedlar. Om det saknas valsedlar, anmäl på 072-325 56 78. Skriv upp numret eller lägg in det i din mobil! Vi kommer att ha en pirat i bil som cirkulerar i Norrköping för att distribuera extra valsedlar.

Dela ut flygblad i brevlådor. Slå mig en signal på 072-325 56 78 eller mejla på torbjorn.wester@piratpartiet.se, så kan du få en uppsättning flygblad att dela ut i brevlådor i området där du bor. Att dela ut ett par hundra flygblad kanske tar någon timme, men det gör stor skillnad för att påminna folk om att rösta på Piratpartiet.

Var vallokalsvärd på valdagen. Partierna brukar ha representanter utanför vallokalerna på valdagen som delar ut valsedlar för sitt parti. Detta ökar antalet röster ett parti får! Vi vill därför ha pirater utanför så många vallokaler som möjligt på valdagen 14 september. Det är en mycket enkel uppgift, som går ut på att räcka fram valsedlar och säga: “Varsågod, valsedlar” till de som kommer för att rösta. (Det är förbjudet att sprida flygblad eller att starta politiska diskussioner utanför vallokalen.) Anmäl att du kan hjälpa till på 072-325 56 78 eller torbjorn.wester@piratpartiet.se Din hjälp med detta är extremt värdefull och uppskattad!

Tusen tack för att du kan tänka dig att hjälpa Piratpartiet i slutspurten av valrörelsen! Vi ska in i kommunfullmäktige i Norrköping om en dryg vecka!

DSC_0778

Med vänliga hälsningar,
Torbjörn Wester
Ordförande Piratpartiet Norrköping

Kommentarer

Micheal skrev

Vai fazer 1 ano que eu comprei meu Garmin Forerunner 305 ele só funciona na base…eu tiro ele da base ele não li308#&2ga;você sabe me dizer o que fazer???

Lämna kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>