Jordgubbar och styrelsemöte i Norrköping

I tisdags förra veckan hade vi piratfika i Norrköping. Det kombinerade vi med styrelsemöte och jordgubbsätande. Jag ber om ursäkt för den lite dåliga bilden, men om ni har falkögon kan ni se två av våra nya aktiva pirater i trakten, Emil Al Asadi och Mikael Vinterfröjd.

På mötet beslutade vi att fördjupa vår politik i Norrköping kring bostäder och kollektivtrafik. Så det blir temat för nästa piratfika, redan nu på tisdag 2 juli. Här är ett Facebookevenemang och det går även ut ett lokalt mejl med inbjudan. Hjärtligt välkomna!

Vi beslutade även att försöka närvara vid fler loppmarknader, eftersom det blev så lyckat senaste gången. Samt att utse vår sekreterare Jonas Sederström till kursansvarig för Piratpartiet Norrköping. Vår ambition är att hålla partiets två studiecirklar i Norrköping till hösten, i samarbete med Vuxenskolan.

En översikt av materialet i studiecirklarna finns på partiets hemsida. Kolla gärna: Piratpartiskolan och Utåtriktad kurs.

Avslutningsvis vill jag passa på att önska en trevlig sommar, för de pirater som redan är på vift och inte kommer kunna närvara på våra träffar den närmsta tiden. På återseende i augusti!

Med vänliga hälsningar,
Torbjörn Wester
Ordförande Piratpartiet Norrköping

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>